Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czerwcowa dziewczyna... ;)

Nie potrafię zatrzymać
klepsydry czasu
gdzie kolejny rok
jestem starsza

Tak uwielbiam być
czerwcową kobietą
którą otaczają
pola maku czy rzepaku

Słońce chowa się
dosyć późno
a na policzku czuję
gorące promienie

Nadchodzących wakacji
więc szczęściem jest
być urodzona
między wiosną a latem...

18 czerwiec tuż tuż ;)

16.06.2020

52 747 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • silvershadow

    16 June 2020, 14:04

    obchodzę urodziny w tym samym dniu ;))