Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie potrafię

Nie potrafię pisać o radości...
Czuję się nieswojo,
jakby to nie ja,
nie mój świat.

Przyłapuje się na tym, że
chodź słowa piękne i ich nastrój radosny,
to wciąż puste słowa,
gdyż na próżno w mym sercu szukać dziś wiosny.

Więc jedno życzenie mi dziś pozostaje,
iż kiedyś nadejdzie dzień
w którym to wreszcie,
wierszem opiszę
bieżące szczęście...

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!