Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie...

Nie potrafię mówić o uczuciu
Mogę napisać...Pytanie:
Czy zechcesz przeczytać?
Skromne moje wierszowanie
Patrzę na letnie kwiaty
Dostrzegam czerwone maki
Takie delikatne i kruche
Jak uczucie pisane...
Przez letni wiatr porwane
Te (nie)wypowiedziane
Ważne dla Ciebie...
Może zawita w Twoje strony
W góry...doliny...lasy...
Jeziora...rzeki...morza....
Gdy nadejdzie czas Nasz
Gdy nadejdzie pora...
Może w jesieni życia
Być może dziś?

Dla Ciebie
09.09.2021
12:12

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!