Menu
Gildia Pióra na Patronite

26.08.2012

nie potrafię
już tak
odwracać się
od środka
na lewą
stronę
w tych
gwiazdach
które
kruszę
tak codziennie
bez gniewu

nic
nie ma
tylko ciemna
pustka
która trwa
i trwać
będzie wiecznie

i te
zło które
wlekę
za sobą

ofiarowane
przez nieznajomego

rozpływam się

10 253 wyświetlenia
160 tekstów
45 obserwujących
  • słoneczniki

    26 August 2012, 11:05

    Ładne

  • Gaia

    25 August 2012, 14:55

    Wydrapane oczy
    jak każdy
    pozornie bez oznak szczególnych

    kaleczą

    skurczem
    kuśtyka czas
    tyłem na przód

    wygnieciony

    to Ja