Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótki wiersz o tobie

nie potrafię cię o(d)puścić

a podobno grzechy
tak łatwo można wymazać

w konfesjonale

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 22 September 2017, 16:25

    Tylko odnośnie podatków i śmierci... ;)

  • 22 September 2017, 06:34

    ...pewności nie ma.

  • 21 September 2017, 23:57

    Podobno takie całe wymazane wyglądają jeszcze gorzej. ;)
    Dobranoc. :))

  • 21 September 2017, 22:15

    Ostatnio szperam po swoich starych wierszach. To dziwne, że można być dla siebie inspiracją.

    Co do spowiedzi:
    ja o(d)puszczam się sobie.

    Co zaś tyczy się wiersza - dziękuję!