Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo po co

Nie postawie Ci domu
Nie zasadze drzewa
Mogę urodzić Ci dziecko
Ale chęci na to nie mam

Wszystko co obiecałam
W pył się przemienia
Wszystko co kiedyś dałam
Los powoli Ci zabiera

Mówi się trudno
Takie jest życie
Byłoby nudno
Gdybym postawiła Cię na szczycie

26 537 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • rastanatusia

    2 December 2017, 15:49

    Zgodze się, ale tak to właśnie wygląda w dzisiejszych czasach niestety :)
    Serca w wierszyk nie włożyłam, ale za to wiele sarkazmu.

  • RozaR

    2 December 2017, 07:15

    Trochę straszne

  • fyrfle

    1 December 2017, 18:55

    Wiersz stawia pytanie - co nie jest nudne? Ale nawet jak nie nudne, to czy prawdziwe?