Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po twojej stronie

"Nie pojmuję ile
miłości może pomieścić
w sobie jeden człowiek"

Pamiętasz ten dzień?
wtedy pierwszy raz na mnie spojrzałeś
nasze oczy zastygły w milczeniu
przez moment świat był tylko nasz

niewinny uśmiech przedzierał się
w niezdarnym zakłopotaniu
linie papilarne drżały z "niedotyku"
o nieśmiałości moja poczekaj

to spotkanie było nam pisane
w gwiazdach zapisane
nasze niedoczekanie...
https://www.youtube.com/watch?v=jzR0i4OZpnI&ab_channel=skv90s

65 868 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!