Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie poddawaj się
nie uciekaj
nie otrzepuj dłoni
z kurzu

ten cały pył
to my

jestem tu

nie możesz
przeoczyć

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących
  • Serva me

    20 November 2015, 20:51

    mill ~
    posyłam uśmiech :-)

  • mill

    20 November 2015, 15:41

    ...a jednak nie przeoczyłem Cię ;p ......