Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nie poddam się! Nie poddam!
Będę walczyć do końca!
Będę czekać!
Na chwile kiedy...

Usiądziemy przy wspólnym stole.
Wypijemy kawę. Na dzień dobry...
Poślemy uśmiech!
Spoglądając sobie namiętnie w oczy.

Ubrani nocną namiętnością.
Przez świat znienawidzeni.
Powstaniemy z popiołów jak feniks!

Czekać będę...
Jeśli tylko pozwolisz?
Jeśli tylko zechcesz?

Nauczy mnie to cierpliwość.
Ujarzmi gorące serce!
Które bije dziś dla Ciebie!

Za wszytko co od Ciebie mam...
Szczerzę dziękuję!
I do nieba modlitwy snuję...
Dziękuję za miłości dar, niech on wiecznie trwa!

6 marca 2023

23 963 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!