Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nałożnica...

Nie podaruję ci
pieszczot ani zdrad
nie poślubię cię
żeby uwierzyc w myśli
że kiedy to zrobię
będziesz na zawsze mój
ale naszej godności będę broniła
ale nie zaobrączkujesz mnie
nie będę się usmiechać na fotografiach
ze szczęscia, które mi podarowałeś
nie będę żądała rezygnacji ze swiata
a gdy cię stracę
ty nie stracisz mnie
będziemy jak dwie pieśni bez rytmu
które zawsze będę śpiewała sama
bo miłość to coś innego
do czego nie można rościć sobie prawa
spycha cię do narożnika, wciska w kąt
gdzie brak oddechu, serce woła na alarm
więc kochanie moje
bierz w ramiona to życie
w jego wolności...zabiorę cię ze sobą
i tam cię poślubię...
nałożnica twa.

http://www.youtube.com/watch?v=gXKLnDNYEzs

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • Seneka 18

    10 November 2013, 17:52

    Tyle emocji... hmmm

  • czarna mamba

    10 November 2013, 14:04

    Zbinio :) dzieki i pozdrowka z dali :)))