Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeszcze będzie pięknie

Nie płacz kochana
Szkoda jest twego piękna
Nie myśl o nim już
Czas zapomnieć teraz
Nie warto się zadręczać
Gdyż masz cudowne serce
Które zostanie
Otoczone opieką
Przez właściwego człowieka
Dla którego zaszczytem będzie
Czuwanie przy tobie
Tylko daj sobie czas
Tyle ile potrzebujesz
Nim spróbujesz
Znowu zaufać
A zobaczysz
Że gwiazdka pomyślności
Rozświetli ci życie
Prawdziwą miłością

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!