Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewinna

Nie płacz już
Twoje piękno
Jest niewyobrażalne
Smutek
Który miażdży ci serce
Został na ciebie sprowadzony
Bo twoją największą winą
Było to
Że zawierzyłaś swoje uczucia
Złemu człowiekowi
Przez to uwierzyłaś
W jego oszukańczą miłość
Dlatego teraz
Krzyk rozpaczy
Rozdziera twą wrażliwość.....

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!