Menu
Gildia Pióra na Patronite

obraz z dziurą w tle

nie piszę od siebie
ale w naszym stylu -
rok oko
wiesz ...
chodzą wieści
od ucha do ucha
ze szczerbatym uśmiechem
że to dobry rok stojąc na progu
będzie zaklejać ubytki brakami

i tylko brak zębów
zagryza wargi szczękami

18 723 wyświetlenia
167 tekstów
5 obserwujących
  • 1 January 2019, 20:51

    Kiedyś zabraknie białej farby, by zatuszować czerń...
    Piękna, czarna dziura w humorze.
    Pozdrawiam. :))