Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

nie piszę już piórem
białe kartki
nie chłoną poezji
od dziś moje palce
kreślą na Tobie
czytelne litery…

słowa... całe zdania
na ustach
piszę delikatne sonety
ślady erotyków
na ciele zostawiam…

a wielokropki
domysłami milczą
niczym dłonie... zajęte
kreśleniem wierszy
powoli brakuje mi miejsca

gdzie dalej mam pisać ?
Kochanie... mam przestać ?

22 301 wyświetleń
205 tekstów
87 obserwujących
  • PaTT

    2 June 2011, 19:07

    niesamowite !

  • 1 June 2011, 13:40

    Julko, Wojtku, Gerardzie, Ewo.....dziękuję Wam za ciepłe słowa :))

    Pięknego dnia życzę :))

  • motylek96

    1 June 2011, 13:31

    Czytałam twój wiersz już z rana,lecz nie miałam czasu aby opinię napisać.
    Uroczusko to jedno słowo wyraża wszystko:))

  • Seneka 18

    1 June 2011, 09:55

    Każdy wiersz coraz lepszy...czarujesz duszą...rozwijasz się jak róża...kwitniesz...w magicznym ogrodzie zmysłów...
    Czaruj...chcę jeszcze...

  • MorPh

    1 June 2011, 08:12

    Piękne ;)
    Przeczytałem już kilka razy, i za każdym coraz bardziej mi się podoba ^^

  • Julka 10

    1 June 2011, 00:20

    Czytając aż ...poniosła mnie...fantazja :):)
    Cudne słowa...Buziaczki za taki piękny przekaz!