Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie pewnym krokiem w noc
stąpam.
Samotność sapie za uchem.
Ciężar zwieszony na szyi,
wspomnienia
Oczyszczenia pragnie me serce,
nic więcej.
Nie być
Nie myśleć.
Zacząć dzień nowy
Z nadzieją.

2106 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    31 August 2014, 01:00

    dobrze , gdy nadzieja...
    pozdrawiam.