Menu
Gildia Pióra na Patronite

z czym

Nie opieraj się wspomnieniom
Bo gdy z nich rezygnujesz
swojego wnętrza jeszcze nie pojmujesz

Chyba,że jesteś zaniedbaniem
Cynicznym krokiem własnych błędów
w poszukiwaniu niby innych obłędów

Kroczysz dalej ciepłem racząc
Zostawiając po boku drogi rozstajne
tabuny ludzi , sobą , nie lojalnie

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!