Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęsknota

Nie odzywa się.
Tęsknię.
Na okrągło o nim myślę.
Odszedł?
Niedawno mówił, że to `love story`.
Co jest nie tak? Popełniłam jakiś błąd?
Pełno myśli przechodzi mi przez głowę.
Nie wiem co mam robić.
Czekać?
Jak długo mam żyć w napięciu.
Przestać o nim myśleć?
Niemożliwe - ciągle siedzi w mojej głowie.
Przestać istnieć?
Życie ma za dużą wartość.

6774 wyświetlenia
43 teksty
3 obserwujących
  • PetroBlues

    7 November 2012, 21:24

    To nie jest opowiadanie.