Menu
Gildia Pióra na Patronite

Teraz

Nie odwiedzaj mnie na grobie
Wirtualnie
Zamiast
Przyjdź teraz
Kiedy jesteś
Kiedy jestem
Wypijmy razem kawę
Zróbmy byle co
Niech to się stanie
Bez troski o dobre wychowanie
Zostanie to we mnie
Zostanie w tobie
Nie odwiedzaj mnie tylko na grobie
Moje ty ciche kochanie

1949 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    26 May 2022, 19:20

    .............................
    ..............................
    Zróbmy byle co
    Niech to się stanie
    Nasze pożądanie
    Bez troski o dobre wychowanie
    Zostanie to we mnie
    Zostanie w tobie
    i nie odwiedzaj mnie na grobie
    Moje ty ciche kochanie