Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie odkładam na później

Nie odkładam nic na później
Jesteś moim kołem napędowym
Z Tobą każda sekunda ma sens
Czas rwie niczym tętent kopyt

nie odkładam nic na później
Jesteś szlakiem przewodnim
Z Tobą najpiękniejsza każda rzecz
Tworzy inny wymiar w małości

nie odkładam nic na później
Żeby nie brakło szczęścia godzin
Z Tobą w doli i niedoli na co dzień
Obiecałeś mi że będziesz takim
jakim zechcę żebyś był dla mnie

Nie odkładam nic na później
Żeby nic nie stracić bez szans
Przez brak uwagi na chwilę

93 673 wyświetlenia
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!