Menu
Gildia Pióra na Patronite

***jedność za życia

nie oddzielaj mnie jeszcze od duszy
- rzekło ciało

nie mogę jej stracić za życia
chcę tylko tak mało
by przy mnie trwała
ona piękna
wieczna
ja z marności słynę
kiedy odejdzie
wnet w ciemności zginę
gdy jesteśmy razem
istnieniu sens nadaje

- ciało żyje wraz z duszą
bez niej
cieniem się staje

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
  • Maryla S.

    16 November 2020, 22:42

    Maba, dziękuję bardzo❤