Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kar(m)a zaboli: kiedyś życie zweryfikuje...

Teksty z obrazami - Kar(m)a zaboli: kiedyś życie zweryfikuje... - Cris
Kar(m)a zaboli: kiedyś życie zweryfikuje... - Cris

Nie odbierzesz mi uczuć...,mym sercem pisanych.
Nie odbierzesz, nie - mylisz się, że nie wypatrzę.
Nie odbierzesz moich racji - pogubisz się w słowach.
Brak ci zacnych - spełniasz własny kaprys.

Jeszcze się obrażasz artyst(k)o*, co podkradasz.
Jeszcze nie koniec, wypłynie oliwa - przestaną podziwiać.
Jeszcze się dowiesz, gdy zmienią zdanie, a rozgłos na mnie!
Łeb ci będzie pękać, gdy zamiast pan(i) - usłyszysz cham(i)...,

©Krystyna Anna Szklarczyk
26.11.2018r.

Te moje wersy, to wspomnienie, a naszło mnie po przeczytaniu wierszy o plagiatach.
Szemrze i szemrze, więc dodaję i ja.

Tender December
Rozmyślania... o plagiacie - Tender December

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!