Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie od wczoraj
zniechęcone spojrzenie
prostuje w drzwiach zasuwy

więcej niż pewne i bilet kupiony
że na autobus
można się tylko spóźnić

kufrem przygnębionym
resztki nadziei rozsypać
wrócić z pustymi rękoma

w ramy te same
i dni boleśnie puste

11 508 wyświetleń
204 teksty
15 obserwujących
  • dark smurf

    9 January 2018, 22:29

    miło mi, dziękuję :)

  • kati75

    9 January 2018, 09:56

    dobry wiersz pozdrawiam;)

  • 8 January 2018, 11:11

    pieknie i subtelnie.
    Choć smutno

  • Malusia_035

    8 January 2018, 09:23

    Ciekawy :)

    pozdrawiam :)

  • 8 January 2018, 00:24

    Dobre.
    Pozdrawiam. :))

  • marka

    7 January 2018, 22:49

    Podoba mi się zwięzłość wypowiedzi w wierszu, jego budowa też.