Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...<3 ...

Nie obiecuje Ci wiele...
bo prawie tyle co nic,
Najwyżej wiosną zieleń
i pogodne dni...
Najwyżej uśmiech na twarzy
I dlań w potrzebie,
Nie obiecuje Ci wiele, bo
poprostu tylko siebie....
Dlatego Wiedz dziewczyno, Że
Życie bez Ciebie,,
było by dla mnie tylko strasznym cierpieniem...
Więc Swoją miłość do ciebie
nazwałem twoim imieniem...

11 126 wyświetleń
100 tekstów
20 obserwujących