Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie obawiam się ciebie
kiedy przychodzisz z naręczem
niedopowiedzeń
słów niedokończonych
westchnień w pół przerywanych

obawiam się
bukietu zwiędniętych kwiatów
- w przyszłości

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    28 August 2020, 08:37

    Darku, przekażę Twoją opinię podmiotowi lirycznemu😉🙂
    Trafnie odczytałeś obawy👍🙂
    Pozdrawiam 🙂

  • Grafit

    26 August 2020, 14:43

    Westchnienie w relacjach damsko męskich kojarzy mi się z zakochaniem.
    Szkoda czasu na obawy, to niepotrzebne zmartwienie. Tak wg mnie :)
    A ta miniatura wiersza b. ładna.

  • Maryla S.

    9 August 2020, 20:27

    Dziękuję marka🙂

  • marka

    4 August 2020, 18:56

    Słuszna obawa.