Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie niszczcie mnie słowem
Bo słowo najbardziej boli
Nie patrzcie na mnie
Jak na jakieś zwierzę
Bo nim nie jestem
Lepiej od razu mnie ukrzyżujcie
I napójcie octem
Nie bójcie się
Ja nie wrócę po trzech dniach

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
  • Malusia_035

    5 March 2015, 13:41

    wróć wróć ciekawie piszesz :))

    Pozdrawiam :))

  • krysta

    4 March 2015, 23:05

    wróć jutro z nowym wierszem...a ten ciekawy jest.
    pozdrawiam ;)

  • nicola-57

    4 March 2015, 22:54

    ostatni wers znakomity, ładny wiersz, jestem za, pozdr :)