Menu
Gildia Pióra na Patronite

za da le ko

Nie
Nie zawsze
Pod górkę
Ale zawsze

Niby
O rzut beretem
Ale gdy wiatr
W oczy
To nie sprzyja
Wysokim lotom.

27 909 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
  • zielarka1

    9 May 2013, 12:34

    takie to prawdziwe ..