Menu
Gildia Pióra na Patronite

dedykowany

nie nauczył mnie nikt
że są takie "przepraszam"
które bolą mocniej niż inne słowa
i że wtedy nawet anioły są bezsilne

nie ostrzegł mnie nikt
że kiedyś pęknie aureola
i skrzydła zmokną w deszczu łez
gdy niebo zapłacze
bo wie
że Ty Cały Mój Świecie
nigdy mnie nie pokochasz

powiedz mi
czy jej serce bije tak głośno jak moje

spytaj czy jej wyrasta choć jedno skrzydło
bo mi wyrosły dwa
przy Tobie

i nic na to poradzić nie mogę
że jesteś dla mnie wszystkim

gdybyś tylko wiedział
jak pięknie dopalają się ostatnie gwiazdy w moich oczach

i że nie ma dla mnie miejsca w niebie
póki połamane mam skrzydła
i póki moje serce uderza cały czas
tylko dla Ciebie

13 823 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!