Menu
Gildia Pióra na Patronite

do życia

nie nadaję się
na każdym kroku
lufę kierują w skronie
huk wystrzału i chowam głęboko w ramiona
to co od dawna
stracone

3565 wyświetleń
41 tekstów
14 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!