Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nie na afiszu
cisza kwili

za parawanem
podświadomości

gołym okiem
jej nie dojrzysz

prostoty piękna
głosu nie usłyszysz

nikt jej imienia
nie zna bo nie jest

na pokaz nie na fair play
za wszelką cenę

jej natura obronna
przed zawiścią

przed ciosem
kłamstwa i fałszu

nikt nie doczyta
jej myśli

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!