Menu
Gildia Pióra na Patronite

tam gdzie zawsze

nie myślę, że los nas oszukał
choć czasem mam wrażenie
że ktoś nam urzekł ogród
zasypał znajome ścieżki
białą amnezją śniegu

wiem
że mnie czasem odwiedzasz
zostawiasz ślady w powietrzu

zapadasz we mnie
jak noc
z każdą gasnącą gwiazdą

i wiem już co miałeś na myśli
kiedy mówiłeś że noc
jest zawsze o niebo piękniejsza
na drugim
odległym brzegu

137 610 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    3 February 2015, 15:48

    Domyślam się... ;)

  • Adnachiel

    3 February 2015, 15:01

    Chodziło mi ciut o coś innego :)
    Ale może być :)

  • giulietka

    3 February 2015, 13:38

    Kasiu, ktoś mi kiedyś powiedział, że magia jest w nas samych, a więc jeśli ją odnajdujesz, nosisz ją w sobie.

    Adnachiel, najbardziej zaskakującym snem jest kolejny dzień.

    Dziękuję, że mogłam Was tu spotkać.

  • Adnachiel

    2 February 2015, 12:30

    Z tego snu niech nikt nas nie obudzi.

    Pozostaje pod wrażeniem.

  • Iکқяa

    31 January 2015, 10:56

    magia słów....pięknie:)

  • giulietka

    30 January 2015, 13:45

    Dziękuję Wam.
    Miłego weekendu;)

  • czasem_wciskam_escape

    30 January 2015, 13:24

    bardzo ładne:-)

  • Malusia_035

    30 January 2015, 12:01

    przepiekny zatrzymuje na dłużej :)

    Pozdrawiam :))

  • giulietka

    30 January 2015, 09:42

    dziękuję Krysiu, miło Cię tu widzieć;)

  • krysta

    30 January 2015, 09:39

    zachwyca, piękny wiersz.
    pozdrawiam :)