Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie myślę, więc jestem.
Nie myślę.
Myślenie
To śmierć.
To wyrok.
To topór kata
obleśnie niezgrabny.

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • oszi3

    4 July 2022, 16:59

    Czułe zmysły sprawiają, że myśli nabierają dorodności.