Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lato..

Nie myślałam o jutrze
kiedy każdego dnia
mogłam spokojnie
spoglądać w niebo

Czuć na policzkach
chłodniejsze powietrze
które przyniesie zmiany
nie tylko w prognozie

Pełna obaw pragnę
przespać te wieczory
by schować nagie serce
przed tęsknotą za latem...

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • misiek45

    3 September 2015, 22:48

    Piękny wiersz Aniu :) Pozdrawiam milutko :)

  • Adnachiel

    29 August 2015, 18:31

    Trafiłaś prosto w moje serce, które również nie może się przyzwyczaić do tęsknoty za latem.
    Bardzo wyjątkowy wiersz, pełen emocji i uczuć.
    Uściski zostawiam :)

  • Pechowa_

    27 August 2015, 21:37

    Dziekuje Wam Moi Drodzy ;-)

    Ściskam!

  • giulietka

    27 August 2015, 20:50

    I ja przespałabym chętnie ten czas bez lata.

  • Smurf007

    27 August 2015, 14:09

    zaszeleścił ;)
    jesiennym liściem..

  • Cris

    27 August 2015, 13:29

    Pięknie.
    Pozdrawiam serdecznie :)