Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błędne wyobrażenie

Nie myl miłości z alkową,
bo alkowa i miłość
nie idą tą samą drogą
choć miłość nierozłączna
wydaje się namiętnością

Inaczej na co dzień wygląda
kochanie i miłości dary
Ponad wszystko...
innymi drogami kroczą
miłość i alkowa

92 585 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!