Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie muszę już czekać
na list o niczym
na głos
na wymuszone strzępy wrażeń

prostuję wolności skrzydła

może trochę mi żal
że minęliśmy się o chwil parę
wspólne zdjęcie
… o życie

https://www.youtube.com/watch?v=-2U0Ivkn2Ds

05.06.2014

83 959 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    29 October 2014, 22:25

    baedzo mi się podoba... pozdrawiam :-)

    od onejka
  • 23 October 2014, 17:48

    Bardzo ładny ;)
    Pozdrawiam:)

  • onejka

    23 October 2014, 12:49

    Miło Cię widzieć Aniu, wzajemnie - wielki misiak :)

  • Pechowa_

    23 October 2014, 12:36

    Onejko przepiękna piosenka do Twojego wiersza.... !
    Idealnie tutaj się czuję w kilku wersach ;)
    Ściskam :)

  • onejka

    23 October 2014, 12:29

    Dokładnie tak RozaRku, bo przecież nie jesteśmy tutaj za karę.

  • RozaR

    23 October 2014, 12:15

    Dobry temat.
    Czasami tak trudno zmienić bieg życia.
    Tak jakby wyznaczonym torem losy nasze muszą się toczyć .
    Jakby za karę .