Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Teraźniejszość "

Nie możesz uwięzić mnie w czasie...
W przedziale od - do...O nie!
Nie lubię ograniczeń.

Nie możesz wymieszać mnie z błotem
Jeśli sam w nim nie brodzisz
Nic mi nie zrobisz, bo sam się boisz.

Lęk przed oczami jawi się zmianami.
Boimy się nowego dnia, co na imię
Przyszłość ma.

Przyszłości nie ma.
Jest Nasze tu i teraz. Nowy dzień.
Teraźniejszość - Witam Cię

21.09.2020
07:08

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!