Menu
Gildia Pióra na Patronite

sterylizacja marzeń

nie możesz
trzeba się uczyć
powiedziała mi kiedyś przy stole
lekcje odrobiłaś
wybierz studia
przyszłość taka ważna
a mi w głowie siedzi
skok ze spadochronem
krzyk przy wielkim kanionie
góry jesienią
a ona nieprzerwanie
zakupy lekcje rodzina
ja dalej o morzu
i o jeziorach wielkich
nie nie nie wolno
myśl o przyszłości
schowaj marzenia
one nie wykarmią
rodziny

7456 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!