Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje Obsesje

Nie może się dobrze skonczyć, Ja i Moje obsesje.
Ja z pośpiechem z moim pragnieniem a ty tego nie widzisz.

Bóg wie że to również mnie boli, bez pożegnania na dobranoc.
Odkładając zarzuty na kolejny dzień ,
spraw abym poczuła że dzielimy te same rytmy.
Uczyń abym Cię zapamiętała,
jako najlepsze przebudzenie w moim życiu .

Zmęczona echami przeszłości , pojawiają się i budzą lęk
przed zranieniem mej duszy .
A ty nie pomożesz mi znaleść odpowiedzi na ciszę i gniew
pozostawione na twoich ustach.
Które próbują mówić że mnie nie kochasz.

36 253 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!