Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mówili nam,
że i tak zostaniemy sami.
Kłamali o naszej przyszłości,
o szczęściu, które nigdy
nie nastanie.
Zapomnieli o nas,
to już jest koniec.
Zamknęliśmy się,
choć zapomnieli
o tym wspomnieć.
Dorośliśmy, choć o tym
nie mówili.
Kłamali i kryli się,
tworzyli sami sobie
prywatną bajkę.
Nie mówili, że znikną,
że każdy zniknie,
a my,
zawsze będziemy sami.

18 809 wyświetleń
136 tekstów
7 obserwujących
  • Bulletproof_

    23 June 2015, 02:34

    Z prostych słów skonstruowany majstersztyk. Podpisuję się rękami i nogami pod tą wizją. Tak faktycznie jest... A my zawsze będziemy sami.
    Pozdrawiam.