Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie mówię

nie mówię zostań
nie mówię kocham
nie mówię
chcę Ciebie tutaj ze mną na zawsze

nie mówię odejdź
nie mówię koniec
nie mówię
nie ma dla Ciebie miejsca w moim życiu

ile znaczy jedno słowo
wypowiedziane usłyszane zapomniane
ile znaczy jedno spojrzenie
w którym odbijają się słowa
niewypowiedziane nieusłyszane niezapomniane

to spojrzenie śni Ci się po nocach

7488 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
  • 25 January 2013, 21:09

    Śni.

  • M44G

    9 January 2013, 18:16

    Ładnie

  • awatar

    9 January 2013, 18:09

    ładne
    buduje nastrój
    pozxdr.