Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Pył

Nie mówię już kocham
Byś nie musiała odpowiadać
Kłamstwo boli najbardziej oczy
Które znają prawdę

Cóż z tego że oddam dla Ciebie wszystko
Skoro nigdy nie będę musiał

Jesteś Ziemią
Wokół której krąży cały mój wszechświat
Kopernik się mylił
Czymże są gwiazdy wobec Świata
Który posiadam a którego mieć nigdy nie będę
Pyłem gwiezdnym
Kurzem
Zeszłorocznym
Na najmniej ważnej szafie
W najmniej ważnym pomieszczeniu
Którego już nikt nigdy nie odwiedzi
Jak ja Twojego serca

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    16 April 2021, 11:35

    Ała... Po co ostrzegasz już po lądowaniu?

    • scorpion

      16 April 2021, 14:00

      Ałaaa...! Noż co za...