Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Nie mówię-
ja czekam.

Chciałabym Ci
powiedzieć,
lecz wtedy-

już bym nie
czekała.

27 899 wyświetleń
332 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!