Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanim powiesz...

Nie mów, że kochasz...
Jeśli nie wiesz co te słowa znaczą
Nie mów że pragniesz...
jeśli ludzie to zobaczą
Nie mów że cenisz...
jeśli chwilą się bawisz
Nie mów na zawsze...
jeśli znaczenie dla ciebie stracę
Jeśli kochasz...
podaruj swoje serce
Jeśli pragniesz...
obejmij i pokaż mi więcej
Jeśli cenisz...
daj do zrozumienia
Jeśli chcesz by trwało to wiecznie
Nie mów tego, tylko trwaj...

1045 wyświetleń
18 tekstów
4 obserwujących
  • słoneczniki

    10 March 2013, 16:45

    Słowa zamienić w czyny...

  • agulka

    10 March 2013, 12:31

    Piękny :)

  • misiek45

    10 March 2013, 12:19

    Piękne i ważne słowa w wiersz wpisane-milutko pozdrawiam :))