Menu
Gildia Pióra na Patronite

po prostu odejdź ...

nie mów
słodkimi kłamstwami nie karm
za drzwiami
zapomnij na zawsze
zostaw mnie
z chwil wspomnieniami

morskiej bryzy
i krzyku mew
na pustej plaży

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • vikkka

    9 May 2014, 21:43

    Śliczny