Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie mów nic

Nie mów już nic
I nie stawiaj pytań.

Czy ta miłość istniała?
czy nam się tylko śniła.?

Wiesz?

Szukam spokoju
uciekam do lasu myśli

Tam znajdę ukojenie
na ból
na tęsknotę, żal.

Mówisz o nadziei?

To tylko złuda
że może coś się uda.

Nie ma już nic.
i nie ma nas

Odchodzę w ciszy
Na drugi brzeg

Gdy kiedyś zechcesz wrócić
znajdziesz mnie we wspomnieniach.

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    13 August 2012, 22:46

    Dziękuję wam kochani że czytacie moje wiersze i za cieplutkie opinie pozdrawiam i życzę dobrej nocki:)))

  • miramija

    13 August 2012, 22:45

    Zgadzam się... smutny lecz piękny wiersz...

  • luterin

    13 August 2012, 18:45

    Piękny ten wiersz..smutny, bolesny.

  • misiek45

    13 August 2012, 15:38

    Dużo zależy od nas samych,czy chcemy życ wspomnieniami czy chcemy kochac tak naprawdę,czasem wystarczy maleńki krok z naszej strony i świat stanie się lepszy-pozdrawiam serdecznie