Menu
Gildia Pióra na Patronite

wyliczanka do snu(aforyzm)

Nie mogłam zasnąć, oj rany, rany,
mówi najdroższy:" policz barany", "
jeden" powiedziałam na ustach z uśmiechem
i spałam do rana z obrażonym człowiekiem.

3739 wyświetleń
46 tekstów
5 obserwujących
  • awatar

    16 August 2010, 11:48

    Ładna miniaturka +

  • Przemio

    16 August 2010, 10:52

    chamsko ale konkretnie ; ]

  • motylek96

    16 August 2010, 10:03

    :)))