Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kopia...

Nie mogę więcej
odkładać na później
mojego szczęścia
utopionego w czystej

Kopii jaką jesteś
kiedy czegoś pragniesz
na już słodkim płaczem
i rzuconym spojrzeniem

Pokochałam siebie
na nowo od kiedy
stałam się pełniejsza
o siedem kilo miłości...

09.02.2022 👶😀

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • fyrfle

    9 February 2022, 21:28

    Amen.

  • Jacha S.

    9 February 2022, 10:17

    Wszystkiego dobrego od Najlepszego