Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magia

Nie mogę tak po prostu o tobie zapomnieć

O tobie się nie da zapomnieć

Chce być z tobą ale ty

Nawet mnie nie widzisz..

Chce zapomnieć

Ale nie mogę

To jest jak magia

Ona płynie we mnie ale nie w tobie

Tak mi smutno

Chce byś przytulił mnie

Choć raz..

3482 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!