Menu
Gildia Pióra na Patronite

I can't make you love me

http://www.youtube.com/watch?v=ZYSaI2_LW0g

Nie mogę sprawić, że mnie pokochasz.
Nie mogę mieć Ciebie na własność.
Nie mogę też serca Twojego zaczarować
Miłości nie zmuszę do niczego.
Niestety…
Ale mogę patrzeć ukradkiem
Jak jesteś, jak żyjesz.
A ty w niewiedzy będziesz dalej istniał.
Mogę Cię uwielbiać, bo
Kto mi zabroni?
Ale nie mogę sprawić, że mnie pokochasz.
Będę się starać oczy Twoje
W moją stronę zwrócić.
Słowa ciepłe do mnie przywołać.
Może czasem pomyślisz o osobie mojej,
Ale nie w ten sposób w jaki pragnę.
Niestety…
Nie mogę sprawić, że mnie pokochasz.

28 495 wyświetleń
251 tekstów
11 obserwujących
  • zugimihau

    28 November 2012, 14:53

    Uwielbiam Adele, czesto przy niej pisze. Miałem podobnie, mam.. z tego nie da się wyrwać, wyrosnąć.. taki już nas los, tych prawdziwie zakochanych..;)