Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsenność

Nie mogę spać
Myśli męczą mnie
Umysł mówi mi,
Co zrobiłam źle
Ja boję się
Przecież
Czas nie cofnie się.

960 wyświetleń
13 tekstów
2 obserwujących
  • mill

    28 January 2015, 00:42

    ...powtórzę się i napiszę że ładnie ...znowu ;)...pozdrawiam.....