Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Nie mogę przestać marzyć o Tobie
Myśli i fantazje bombardują mi głowę
Nie ma nocy,
byś nie odwiedził mnie w snach
Zostawiając mnie potem
całą we łzach
Tak bardzo Cię pragnę
mieć blisko siebie
Móc dotknąć
Przytulić
Porozmawiać

Ilekroć myślę o Tobie
czuję się jak w niebie
Ale wiem, że
nie mogę mieć Ciebie

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!